2/19/2018 1:06 AM
<
partners:
 

Spel på enskilda matcher - Lången, Oddset

Idag är spel på enskilda matcher det snabbast växande spelet och den typ av spel som lämpar sig bäst för internet. Du hittar ofta höga odds hos nätbolagen och med hjälp av Optibet? hittar du det högsta oddset på just den match eller matcher du är intresserad av att spela på.

När du ska spela på utgången av idrottsmatcher så är kunskap det viktigaste av allt. En av de första reglerna inom spel är att aldrig satsa pengar inom en idrott där du inte känner till lagen eller sporten! Det är ett vanligt misstag att spela på en match p.g.a ett "stalltips". Om inte stalltipset kommer från någon som du absolut litar på och som är professionell spelare så bör du undvika att spela. Du måste bilda dig en egen uppfattning om lagen, deras form och deras chanser. Alla har vi olika sätt att värdera form, motivation, lagstyrka och alla andra variabler som ingår i en idrottsmatch. Det är viktigt att själv hitta ett värderingssytem och sedan följa detta konsekvent.

Vissa spelare använder avancerade dataprogram med en mängd variabler medan andra tittar på tabellplacering och följer sin känsla. Alla har olika sätt att få fram styrkeförhållanden mellan två lag och en enda regel gäller - om man vinner så är det rätt!

När du bedömer ett lags styrka så är det viktigt att tänka "lag A". Inte AIK, inte Manchester United, inte Lazio eller vilket lag det nu handlar om. Om du kan sätta siffror på ett lags styrka, t.ex. procent så blir det mycket lättare att göra jämförelser mellan olika lag. När du väl lyckats sätta en procentuell chans för hemmavinst, oavgjort och bortaseger så kan du mycket lättare bedöma huruvida du skall satsa på en match eller inte.

Men hur kommer man fram till en procentsiffra och hur vet man att den är rätt? Följ exemplet nedan så märker du att det inte är så svårt som du kanske tror.


<< Spelskola Exempel 1 - Liverpool möter Manchester United hemma >>
 
  1. Spelskola
  2. Spel på enskilda matcher
  3. Exempel
  4. Advices
  5. 10 budord
  6. Stryktips
  7. Stryktipssystem